annonse

Maleren er Norges ledende bransjetidsskrift for Maler- og byggtapetserbransjen. Den trykte utgaven har 10 årlige utgivelser. Maleren eies av Maler- og byggtapetsermestrenes Landsforbund.

Distribusjon

Maleren utgis av fagpresseforlaget Skarland Press på vegne av Maler- og byggtapetsermestrenes landsforbund. Bladet redigeres etter vanlige presseetiske prinsipper, Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten. Bladets lesergruppe består av maler- og byggtapetsermestre og deres ansatte, leverandører og oppdragsgivere. Bladet distribueres også til mange fargehandlere og uorganiserte.

 

Hvem leverer hva – Bransjens egen leverandørguide

Som leverandør har du en egen side med all kontaktinformasjon, firmalogo, god plass til salgsfremmende informasjon og kartreferanse. Her er du ALLTID tilstede enten en potensiell kunde søker etter riktig leverandør på nett eller i sitt eget fagblad. Benytt deg av muligheten for å supplere med messedeltagelse, PDF-info (kursinfo/pressemelding/katalog/ brosjyremateriell), Facebook, Twitter, Video/YouTube, samarbeidspartnere etc. I alle papirutgaver trykkes firmanavn, tlf. nr og link til hjemmeside.

Kontakt Oss
Fredrik G. Lindberg
Telefon: 47 36 59 64