Stil og festivitas med MLF i Bergen

-Dette er MLF's 75. landsmøte, og det er klart at det blir en helt spesiell festivitas og ramme rundt arrangementet, i og med at vi har det i Håkonshallen i Bergen. Når vi så tar med at Bergenslauget fyller 125 år i år, er grunnlaget for en virkelig bred markering lagt.

Publisert

Fride Walgren har hendene fulle med forberedelser, og har så vidt tid til en liten prat innimellom slagene:

Detaljer

-Du vet, det er så mange detaljer som skal holdes orden på. Et slikt arrangement er preget av mange ting folk ikke ser eller legger merke til, men som de hadde merket meget godt, dersom de ikke hadde vært på plass. I dag er det stemmesedlene som skal i trykken, for eksempel. Når rekordhøye 170 deltagere skal huses og bespises og alt dette andre som følger med et landsmøte, så er det mye å tenke på, forklarer hun.

-Har du tenkt på ALT nå da?

-Huff, ikke spør! Jeg håper jo det, men man har jo alltid denne krypende fornemmelsen om at det kanskje er noe som har falt ut likevel. Jeg fikk jo god trening i fjor, da jeg hadde ansvaret for arrangementet i Ålesund, men jeg fikk jo god hjelp av lauget, da. Akkurat som jeg har fått av Bergenslauget i år, smiler hun. Så jeg håper vi har greid å skape spennende og interessante dager for deltagerne i Bergen, sier hun innbydende.

Minimesse

Det vil i alle fall bli et helt annerledes arrangement enn i Ålesund, og det skyldes mye rammene rundt, kan hun fortelle. Men i tillegg er det lagt opp til mer egentid enn tidligere, og nytt av året er også en egen minimesse – der utstillerne kommer til å få besøk i hver eneste kaffepause, spår hun. De har nemlig fått plass i en egen sal, og den vil bli flittig besøkt når det er tid for kaffe.

Fride ser også fram til den spesielle «Bergenskvelden» det er lagt opp til, for enhver bybeboer i dette landet er såklart sikker på at akkurat DEN byen er den vakreste og beste å bo i. Som kjent er ikke akkurat bergenserne noe unntak i så måte, og hun er ganske sikker på at deltagerne kommer til å kose seg, så nå gjenstår bare: Velkommen til Bergen, smiler hun.

Powered by Labrador CMS