Kirkestuen med rehabiliteringsselskap

Ole Chr. Kirkestuen starter nytt rehabiliteringsselskap sammen med MTH.

Publisert

Målet er å bygge Oslo-områdets største leverandør av eiendomsrehabilitering spesialisert på fasade/tak og leietakertilpasninger, melder selskapet i en pressemelding. Selskapet vil være rettet mot profesjonelle eiendomsbesittere.

Fra familieselskap til Alliro

Det nye selskapet, Kirkestuen AS, skal ledes av Ole Chr. Kirkestuen. Kirkestuen Invest eier det sammen med MTH.

Kirkestuen sluttet som daglig leder i Alliero i mai. Da hadde han begynt med sju ansatte i Malermester Kirkestuen & Sønn i 1994 og fortsatt i det fusjonerte selskapet Brendmoe & Kirkestuen, som senere ble til dagens Alliero.

– Jeg gleder meg til å starte et nytt kapittel i en velkjent, men spennende bransje med store muligheter, sier malermesteren.

100–150 millioner

– Rehabilitering og bevaring av eiendom er et stort marked i Oslo og omegn. Vi vil bygge selskapet stein på stein, men med MTH på eiersiden har vi ambisjoner om å nå en årsomsetning på 100–150 millioner og beskjeftige cirka 60 ansatte i løpet av tre til fem år, sier Ole Chr. Kirkestuen.

– Kirkestuen har lang ledererfaring og spisskompetanse innen rehabilitering. Vi ser frem til et godt samarbeid om å bygge en solid, spesialisert og lønnsom leverandør av rehabilitering til det profesjonelle eiendomsmarkedet i Oslo, sier Arvid Engebretsen, malermester og daglig leder i MTH.

MTH er en del av AF Gruppen, og eier også Thorendahl AS, i tillegg til Storo Blikkenslagerverksted, Oslo Papp & Membranservice, Oslo Prosjektbygg, VD Montasje, Sol-Energi, Sollie Prosjekt og Oslo Stillasutleie.

 

Powered by Labrador CMS