Mal Proff åpner butikk midt i smørøyet

30. november åpnet Mal Proff sitt første sentrumsnære utsalg i Oslo. Butikken ligger på Aleksander Kiellands plass, strategisk midt i mellom St.Hanshaugen og Grünerløkka.

Publisert

Butikken ligger i tilknytning til Fargerike, og konseptet med å legge de to butikkene på samme sted er noe direktør i Mal Proff – Malorama, Terje Langmoe har tro på.

— Det er dyrt å etablere seg nær sentrum, vi samarbeider med Fargerike her. Fargerike retter seg mot privatkunder, mens hos oss handler proffene. En butikk som vår, blir ikke sett på som spesielt sexy av senterledelsen, men sammen med Fargerike har vi kunnet etablere oss her, sier Langmoe.

Attraktiv

— Vi håper proffene ser hvor lett det er å hente ut varer herfra. Med de planlagte bomringene i Oslo, vil dette bli enda mer attraktivt neste år, sier Muhamed Abdillahi, som er ansatt som avdelingsleder i butikken.

Abdillahi har bakgrunn innen grafisk design, noe han mener kommer til nytte i denne jobben her. Han her jobbet ett år innen bransjen, og han får det aller beste skussmål fra Langmoe. Parkeringsplassene rett utenfor butikken er forbeholdt kunder hos Mal Proff. Langmoe forteller med et smil at det ikke er lagt opp til langtidsparkering, og at det ikke er meningen at kundene tar lunsj-pausen i butikken.

Raskt inn - raskt ut

— Inn for å kjøpe, og ut igjen til bilen med varene, det er slik vi ser for oss hvordan kundene våre vil være her, sier han.

I åpningstalen gratulerte direktør Langmoe osloborgerne med konseptet Mal Proff/Fargerike. Endelig blir Mal Proff tilgjengelig nær Oslo sentrum. Slik butikken er plassert mellom forbrukerne på St. Hanshaugen og proffene lenger øst, så Langmoe et stort potensiale i dette samarbeidskonseptet.

Fra tidligere har Mal Proff et 2000kvadratmers utsalg på Brobekk, utenfor sentrum i Oslo. Der er trykket fra kunder stort på morgenen, og utsalget stenger klokken 16. Det nye utsalget på Aleksander Kiellands plass vil holde åpent som resten av kjøpesenteret, også om lørdagen. Langmoe brukte anledningen til å nevne at bedriften går mot en økt inntjening på 10% for sine i alt 60 butikker.

For malermester Morten Simonsen i firmaet Bjørn Simonsen &sønn på Grünerløkka ligger det nye utsalget perfekt plassert.

— Jeg håper at vi kan hente det vi trenger av overflateprodukter å jobbe med her, sier Simonsen.

Snart åpneren ny butikk i Fredrikstad, og deretter butikker i Tønsberg og i Trondheim, forteller produkt og konseptsjef i Mal Proff, Martin Fjeller. Det er Fjeller som har tegnet og utformet den nye butikken på Aleksander Kiellands plass.

— Mal Proff er DER, sier en optimistisk Fjeller og gjør en bevegelse med armen som peker opp og fram.

Powered by Labrador CMS