En oktober-messe som kommer til å bli husket!

-Jeg kan love at messen til MAL Proff i år, kommer til å bli husket en stund. Vi kommer til å se et messeområde som er annerledes, større og bedre enn noen gang. Og med topp underholdning om kvelden. Noe å glede seg til for alle.

Publisert

Markedssjef Jan Erik Foss i Mal Proff er travelt opptatt om dagen. Mye skal på plass før dørene åpnes 26-27 oktober på Thon Hotel Gardermoen. Men han har allerede opplevd en formidabel interesse, kan han fortelle:

Størst noensinne

-Dette blir den største messen noensinne, i alle fall om vi måler det i antallet leverandører som har meldt sin interesse for å være med. Mer enn 30 har sagt at de ønsker å komme, og det er til og med fler enn rekordmessen for to år tilbake, forklarer han. For det er altså slik at det går to år mellom hver gang Mal Proff inviterer til messe- og fest.

-Hva er viktigst, messen eller festen?

-Hehe, «You cannot have one without the other», smiler Foss. Og slik er det nok for de fleste av de hundrevis av kundene som trolig dukker opp på festen også denne gangen. For det er nemlig slik at alle kunder av Mal Proff er invitert, og dermed er det duket for en skikkelig sosial arena, der man i tillegg til å treffe leverandører av alle mulige slag, også vil kunne komme til å stifte bekjentskap med kolleger fra hele landet. Slik har messene alltid vært, og desto større messer, jo flere sjanser til å treffe nye bekjentskaper, reklamerer han.

Oktober-messe

-Men likevel er det nok en del som er spente på hvordan festmiddagen kommer til å forløpe, og alt jeg vil si om dette nå, er at det kommer til å bli en knallavslutning, sier han hemmelighetsfullt. Men det er klart at han og Mal Proff har lagt listen temmelig høyt, når Alex Rosén er leid inn som konfransiér, og allerede nå om dagen er i ferd med å spille inn en promotion-film for messen.

-Blir det også noen «friske tilbud» å hente på messen?

-Helt klart! Den som er framsynt, kan hente seg noen gode rabatter under messedagene, så jeg regner med at ganske så mange kommer til å ta turen innom. Folk vet jo fra før at det er mye spennende å se i de forskjellige standene, og også en del gode tilbud for den som er god på å følge med på slikt. Og det bør man jo, når man skal reise på en messe, understreker han.

Stinn brakke?

Det legges altså opp til en messe som skal være større, flottere og bedre enn noen gang før, og det sier ikke lite, for Mal Proff er jo kjent for å virkelig kunne friste sine kunder med solide arrangementer når det først arrangerer noe. Mange husker sikkert fortsatt «Tour`en» de var ute på i fjor, som kuliminerte med et knallsterkt arrangement i Trondheim. Nå er det altså Gardermoen og Thon som er arena for «årets arrangement», og skal man dømme etter tidligere oppslutning, blir det neppe tomt på benkeradene når Alex Rosén knaller til i kjent stil.

Powered by Labrador CMS