Søker maler til Fine Bad

-Jeg vil gjerne samarbeide med en god maler, rett og slett. Overflateteknikk er skikkelig viktig for fremtidens bad. Mens det før handlet mye om rør og fliser, handler det nå om lys og malte overflater. Skal badet bli fint, må det kanskje en maler til.

Publisert

Anita Meian fra Fine Bad AS satser på høykvalitetsbad og har mye av fokuset sitt på interiøret. Det betyr lekre designdetaljer på baderomsmøbler og sanitærporselen, men det betyr også noe helt annet: Hun mener at fremtidens bad vil bli pusset opp av andre enn rørleggere. I tillegg vil nok fortsatt snekkere ha en rolle i arbeidet, men det er altså de som jobber med overflater, som vil være hennes foretrukne samarbeidspartnere fremover, forteller hun.

Nye markeder

-Dette er kanskje nye markeder for mange i malerbransjen. Hvorfor tenker du som du gjør?

-La oss først se litt på hva et bad virkelig er: Det er faktisk det eneste rommet i huset du kan låse døra etter deg, og virkelig være for deg selv, uten at noen krever å komme inn mens du er der. Altså: Det er den siste oase av fred, ro og ettertenksomhet som finnes i den moderne families hektiske hverdag. Mens det tidligere kanskje har vært mer et rom for konkrete aktiviteter i all hast morgen, middag og kveld, er det blitt et oppholdsrom som krever noe helt annet enn det man kanskje har vært vant til.

Nye løsninger

Da betyr det også etter mitt syn at det blir noen helt andre yrkesgrupper som skal legge siste hånd på verket. Belysningen er også en viktig faktor, og da trenger man noen som virkelig kan dette med overflater. Og hvem kan da være bedre å samarbeide med enn overflateteknikerne, spør Anita Meian.

Mer om dette i Maleren Nr 3, som nå er på vei til abonnentene.

Powered by Labrador CMS