Arbesko med ny vernesko både vår og høst

-For oss som utvikler verne- og yrkessko, er den største belønningen når noen som tester en ny modell straks kjenner forbedringen vi har jobbet med. Richard Parent, forsknings- og utviklingssjef på Arbesko, tviler ikke et sekund:

Publisert

-Prøv! Du kjenner forskjellen med en gang, sier han.

Snøringssystemet Boa

Arbesko 850 er en helt ny vernesko fra Arbesko. I slutten av juni finner du den for salg hos alle forhandlere i Norden. Luftig, smidig og innpakket i et robust design. Den har slitesterk såle med godt veigrep, og kommer i en oppgradert versjon av snøringssystemet Boa, som gjør at du raskt og enkelt tar på deg skoene – og enda raskere, med bare et lite knappetrykk på snøringen, når du vil ta dem av deg. Arbesko 850 har dessuten en behagelig innleggssåle. Sammen med Arbeskos unike gelépute, Energy Gel 2.0, strategisk plassert i hælen, gir den støtte til hælen og tar den viktige støtdempingen til et helt nytt nivå.

Arbesko 870

Til høsten kommer oppfølgeren – Arbesko 870 – med de samme gode egenskapene og like god å ha på beina. Den eneste forskjellen er at høstens modell er designet med det værbestandige funksjonsmaterialet Cordura, i stedet for den luftige kombinasjonen av mesh og mikrofiber som Arbesko 850 har. Arbesko 870 er dessuten designet med en annen accentfarge – en orange nyanse som passer bra til høsten.

Samarbeide med brukeren

-At vi har kunnet teste og diskutere fordeler og ulemper med de som skal gå og stå i skoene i veldig mange timer, har vært gull verdt i denne her prosessen, forteller Richard Parent.

Arbesko har utviklet de nye modellene i nært samarbeide med en gruppe sluttbrukere. En arbeidsform som viser seg å være meget positiv for alle parter.

-Vi har sammen med våre testpersoner nådd et fantastisk resultat. Smidige og raske å ta på seg, men fremfor alt er de utrolig flotte, avslutter Richard Parent med et smil.

Powered by Labrador CMS