Nytt bekjentskap for mange malere

Mapei overtok for noen år tilbake Rescon, som blant annet var kjent for sine ingredienser til forskjellige betongprodukter. Etter en tid der begge navn ble brukt i brandingen, er nå Mapei navnet som brukes.

Publisert

Dette kan synes fornuftig fra flere sider, også det faktum at Mapei, som er famile-eid og italiensk av opprinnelse, har en svært bred range med produkter. Disse er altså nå også i ferd med å bli godt presentert innen overflatebehandling. Selskapet er som kjent blitt leverandør til Mal Proff, og har på den måten vunnet innpass i den bredden som nettopp Mal Proff står for når det gjelder distribusjon.

Peter Fekete, som er markedssjef for de nordiske og baltiske landene for Mapei, sier til Maleren at de er svært spente på hvilken mottagelse de vil få hos malerne. De mener selv de har et bredt utvalg av produkter som bør være interessante for den jevne maler, og vil således kunne bli en arg konkurrent til mer etablerte leverandører i overflateteknikk-markedet.

Maleren har besøkt bedriften i Nord-Odal, og snakket både om markeder, produkter og forventninger. Mer om dette i Maleren nr 2 2017.

Powered by Labrador CMS