Flügger gjør det enklere å få et perfekt resultat

Dette er overskriften når Flügger nå reiser ut på sin andre «Tour» for året. En rekke butikker skal få besøk, og igjen er det proffene som er målet. Akkurat som den nye malingen, som kommer i glans 5 og 7, og er akrylbasert. Og prisen: Det er nesten det beste, om man skal tro leverandøren.

Publisert

Salgssjef B2B Edwin Bekkevold i Flügger sier til Maleren at dette er en maling som er testet ut hos erfarne malere, og som kommer til å være et svært godt alternativ innenfor kontraktsmarkedet. Her er det nemlig en kvalitetsmaling som er så prisgunstig at det blir lettere å konkurrere, ifølge Bekkevold.

Flügger

Dersom du velger Flutex, som er navnet på det nye produktet, skal du være trygg på kvaliteten, frister de i en folder som nylig er gitt ut: Og det er spesielt tre egenskaper de ønsker å ha fokus på: At den er lett og smidig å påføre, at den har en god og fyldig konsistens, og at den har en god åpentid, noe som gir en ensartet overflate.

Den nye Flutexmalingen tåler ifølge produsenten rengjøring godt, og er derfor et godt valg for arealer som er utsatt for større slitasje, slik som oppholdsrom, Entré og gangarealer samt kontor- og butikklokaler.

Mindre feil?

FlutexI sin presentasjon til profesjonelle malere er Flügger selv opptatt av at den nye malingen skal bidra til mindre risiko for feil, og at man har vært opptatt av å optimalisere den for en effektiv påføring. Malingen spruter nemlig svært lite ved rullepåføring, og fungerer etter sigende optimalt ved sprøytepåføring. I og med at den som nevnt har en forlenget åpentid, fungerer den også bra for etter-rulling.

-Er dette en typisk prosjektmaling, Bekkevoll?

-Ja, det kan du godt si. Jeg vil også fremholde at den får en flott finish med lav struktur, og at den derfor fungerer særdeles bra der lysinnfall er kritisk. Når man så legger til at den er passe fyldig, slik at den også fungerer godt på underlag som duk vev og strie, er vel det meste sagt, smiler han. Likevel oppfordrer han alle som en til å ta en tur innom den siste «tour`en» fFlügger skal ha i år:

I mer enn 30 butikker blir det fokus på den nye malingen utover på forskjellige datoer i desember, sier han til slutt.

Powered by Labrador CMS