Overflatebehandling på messe

Den 21. og 22. mars arrangeres Ytskydd 2017 i Eriksbergshallen i Göteborg i Sverige. Dette er Nordens største konferanse om renovering og beskyttelse av blant annet betong. Noe å tenke på for fremtidsfokuserte overflatebehandlere?

Publisert

Epoxymaling

Kunnskap er nøkkelen til betongens levetid. Og som god overflatebehandler, er dette en naturlig del av din kompetanse – eller hva? Betongen ansees av mange som et bestandig bygningsmateriale, med omtrent ubegrenset levetid. Sannheten er dog at i visse miljøer klarer betongen seg ikke særlig bra uten beskyttelse. Slik sett skiller den seg ikke nevneverdig fra andre overflater. Overflater som malere beskytter og bevarer daglig.

Riktig og galt

Riktig type beskyttelse beskytter som kjent betongen mot aggressive og nedbrytbare stoffer, som olje, bensin og ymse kjemikalier, mens feil type overflatebehandling rett og slett kan forverre problematikken. Hva skal man så velge? Dette og mye annet kan du kanskje lære mer om dersom du tar turen til Göteborg 21. og 22. mars, hvor Tiikkurila innbyr til konferanse. Både behandling av tak og industrigulv vil bli grundig gått gjennom, heter det i invitasjonen fra selskapet.

Powered by Labrador CMS