Trondheimslauget på reisefot – til Bilbao

Trondheimslauget har hatt tradisjon de siste årene for å arrangere tur annethvert år. Men årets reise ble så vellykket, at presset øker for å gjøre dette til en årviss seanse. En av dem som alltid er involvert, er Ingar Strand:

Publisert

-Nei, det er ikke bare får å få meg enda en fest, sier han smilende, men som alltid med glimt i øyet. Likevel er han alvorlig når han forteller om de faglige delene av turen, og at man faktisk skal anstrenge seg litt for å få med seg alt:

Tradisjon

-Det er jo faktisk i ferd med å bli litt av en tradisjon, og grunnen til at man nå ser at folk mer og ber trykker på for å få det til å bli noe man kan glede seg til hvert år, er nok nettopp kombinsjonen: Leverandørene opplever å få noe igjen for sitt bidrag, gjennom å bli bedre kjent med kundene sine og knytte kontakter som kan bli svært viktige for hele året, forklarer Strand. Han har også inntrykk av at det er tilfellet for deltagerne fra kundesiden, og understreker at laugets styre gjerne vil takke sine samarbeidspartnere for økonomisk støtte og trivelig samvær i Bilbao: De som deltok denne gangen var: MalProff, Flügger, Nordsjö, Jotun, Scanox, Nordby Gulv, Gerflor, Polyflor, Jordan og J. S. Cock.

Vil komme igjen

-Så...blir det tur hvert år etter dette?

-Hehe, vi får se, smiler Strand lurt. Som det fleste vet, har han ofte en finger med i spillet når noe skal arrangeres, i tillegg til å være et aktivum både i lauget og når man skal ut og reise. Så hvem vet hva man kan få til i Trøndelag. Nå er det jo slik at dette har en økonomisk side også, så ingen vil forskuttere hvor ofte turene vil bli arrangert:

-Men det var virkelig mange kommentarer på at deltakerne likte turen veldig godt, og noen sa de ville ha laugets tur hvert år i stedet for annet hvert år som det er lagt opp til. Og når alt kommer til alt, er nok dette opp til deltagerne sjøl. Tror Ingar Strand.

Bilbao

-Det tyder på at vi har det bra i lag i den store malerfamilien, filosoferer han mens han kanskje allerede er i gang med å tenke ut neste tur. For selv om denne turen gikk til Bilbao i Spania, er det mange andre reisemål som kan friste, tipper han. Fler bilder kommer i neste nummer av Maleren.

Powered by Labrador CMS