Perfekte overflater - raskt og enkelt?

Med nye Planex easy har Festool utvidet sitt utvalg av langhalsslipere. Planex søstermodellen vil fortsatt være rettet mot brukere som krever et bredere spekter av funksjoner i sitt daglige arbeide.

Publisert

Derimot er nye Planex easy spesielt utviklet for malere som bare trenger en slipefunksjon.

Easy

Denne langhalssliperen er ikke kalt «easy» uten grunn, mener produsenten:

Den er lett, utrolig robust og har intuitiv betjening. Dette gjør at sparkelslipingen utføres langt enklere og raskere. Den børsteløse motoren er ikke bare vedlikeholdsfri, den sørger også for direkte kraftoverføring til slipeplate uten behov for en skjør, fleksibel aksel.

Takket være en enkel håndtering kan tak og vegger slipes raskt, jevnt og enkelt. I tillegg vil den lave vekten gjøre at brukerne vil finne slipeprosessen mindre anstrengende og mer effektiv, og bidra til den perfekte overflaten.

Enkelt å sette opp

Verktøyet er også spesielt enkelt å sette opp. Takket være sitt design i ett stykke, er den nye 1,60 meter lange sliperen umiddelbart klar til bruk når den er pakket ut. I tillegg kunne ikke den intuitive bryter betjeningen vært enklere. Takket være at slipehodet på Planex easy er fleksibelt i alle akser, er det mulig å oppnå optimale resultater i alle posisjoner.

Fremragende ergonomi

Dette er kombinert med fremragende ergonomi: Relativt lav vekt – kun 4 kilo – og en perfekt balanse. Den nye ultra-myke slipeplaten tilpasser seg perfekt til vegg og takflater for enkel, feilfri sliping og en høy overflatekvalitet.

Powered by Labrador CMS