Takk for fagtur med gode opplevelser!

Enda en fagtur er historie. Den 22. i rekken fylt med gode opplevelser, faglig påfyll og ikke minst sosialt samvær.

Publisert

De forskjelligste folk hadde meldt seg på denne gangen, fra kommuneansatte til malermestere fra store og små bedrifter og til leverandørenes håpefulle og intense fagfolk.

Bransjeprat

Sammen ble det skapt en arena for bransjeprat, nye bekjentskaper og ikke minst en trivelig reise. Det er viktig med sosiale møteplasser i malerbransjen, spesielt der håndverkerne kommer i direkte kontakt med leverandørene, og der man kan komme med spørsmål, teste utstyr så lenge man har behov for og få litt ekstra kompetanse med på kjøpet.

Ikke så rart da kanskje, at årets Fagtur ble en suksess, med rekordpåmelding med innpå 300 mennesker på tur. Maleryrket – eller yrket som overflatetekniker som det blir hetende i fremtiden – er utsatt for angrep fra flere kanter, og enkelte har til og med mistet av syne hvorfor det er så viktig at så mange som mulig går inn i MLF med full styrke.

Stolthet

Som medlemmer i MLF kan man fortsette å være «den lille mann», men ha styrke og ekstra kompetanse om dette skulle trengs. Selv om produktene er en viktig del av en slik fagtur, ble det også tid til gode samtaler om viktigheten av å holde sammen – og ta tilbake noe av den tryggheten og stoltheten man kjenner for faget – og yrket.

Fagturen 2017 er historie – men bransjen går framover, og grunnlag skal skapes for en enda mer solid organisasjon av gode kolleger som tar styringen over sin egen hverdag. Arbeidet fram mot neste fagtur er allerede startet.

Powered by Labrador CMS