Fusjon gir ny malerkjempe i Drammen

Vi har naturlig nok snakket en god del sammen i de siste månedene, og vi opplever det som en virkelig god nyhet at Lothe AS og H.B. Motzfeldt & Sønn AS vil bli fusjonert fra 1/1 2019. Dette sikrer arbeidsplasser og gir rom for ny utvikling.

Publisert

Ordene kommer fra Sjur Lothe, som blir ny styreleder i selskapet, som får navnet Lothe & Motzfeldt AS. Det er to tradisjonsrike selskaper som nå slår seg sammen: H. B. Motzfeldt AS er en malermesterbedrift med vel 100 års historie, og Lothe AS består i dag av malermestervirksomheten og butikk innenfor maling, gulv, tapet og gardiner, og har mer enn 70 års historie.

Spennende fusjon

-Det blir sikkert både spennende og utfordrende, men jeg gleder meg virkelig til dette, sier det nye selskapets daglige leder, Fredrik Motzfeldt til Maleren. Han forteller at den nye malerkjempen i Drammen vil få en omsetning på om lag 55 millioner kroner, og ha ca. 50 ansatte. Selskapets forretningsadresse vil være Grønland 9 i Drammen.

-Betyr dette at dere blir størst i by`n?

-Nei, vi blir nok en av de største, men Buer Drammen er nok noe større. Likevel er vi fornøyd med å befeste stillingen for faget, understreker Motzfeldt. Lothe & Motzfeldt blir nemlig en bedrift med hele 8 malermestere ansatt. Butikken skal fortsette sin virksomhet som før, og slik sett blir det nye selskapet også ledende når det gjelder maling, gulv, tapet og gardiner, heter det blant annet i den utsendte pressemeldingen.

Videre utvikling

-Vi satser på å utvikle bedriften videre, og vi vil ha en større kraft og kapasitet til å gjøre det. Vårt fokus kommer fortsatt til å være å levere kundene våre kvalitetsarbeider, sier en offensiv Fredrik Motzfeldt.

Powered by Labrador CMS