Martin Fjeller stiger i gradene

Martin Fjeller er ny produkt- og konseptsjef i Mal Proff. Han har jobbet i Mal Proff i 17 år, og for dem som har fulgt hans karriere i en del tid, kommer det neppe som noen overraskelse at han nok en gang klatrer et steg eller to i karrierestigen.

Publisert

Han kjenner nemlig svært godt til den daglige driften i Mal Proff. Han har vært butikksjef i Mal Proff i Oslo i 9 år og har de siste årene jobbet som distriktssjef. I pressemeldingen fra Mal Proff heter det blant annet:

«Vi er sikre på at han kommer til å gjøre en super jobb som produkt- og konseptsjef, og vi gratulerer Martin med ny stilling! Martin begynner 1. april».

Ny butikksjef i Kristiansand

Den mangeårige butikksjefen hos Mal Proff i Kristiansand, Kai Romstøl, har i følge en melding fra selskapet valgt å fratre etter eget ønske. Selskapet har nå ansatt Jørn Hansen som hans etterfølger, og presenterer ham i samme pressemelding. Jørn Hansen begynte i stillingen den 1. mars og har lang og bred erfaring fra bransjen. Med bakgrunn som butikksjef i faghandelen, forhandlerselger i Nordsjö, og sist som salgssjef i Nordsjö, har han mye kunnskap om bransjen.

Powered by Labrador CMS