Mesterskapet er i full gang på messen

Norgesmesterskapet både for malere og gulvleggere er i full gang på Bygg Reis Deg, og de håpefulle planlegger, forbereder og gjennomfører sine oppgaver. Det skal de fortsette med helt fram til lørdagen, da bedømmingen finner sted.

Publisert

Nervøsiteten var til å ta og føle på da lærlingene satte i gang sitt løp mot lørdagens gjennomgang av arbeidene. Foreløpig er det i følge jurymedlem Kim Telle fra Nordsjø for tidlig å se om noen skiller seg ut, men juryen følger godt med hele veien, og kommer trolig ikke til å ha store problemer med å plukke ut en vinner. Konkurransen er knallhard i begge grener, så det de må følge opp hele veien, for det er mange detaljer som til slutt kommer til å være avgjørende, understreker Telle.

Mesterskapet

Likevel er det klart at nivået er høyt også i år. I fjor gikk som kjent den norske vinneren helt til topps også i nordisk (riktig nok med en delt pris). Men det sier sitt om nivået på konkurransen. Det er lagt opp til en konkurranse som vil bli tøff å gjennomføre perfekt for deltagerne, men som likevel bør kunne utføres om man jobber kontrollert og jevnt gjennom messedagene. Deltagerne har vært igjennom både en treningssamling og et treningsprogram før den endelige konkurransen, så det som foregår på messen akkurat nå, er det reneste indrettsarrangementet.

Messen var allerede dag 1 godt besøkt, og det kom en jevn strøm av besøkende utover dagen. Likevel er det ventet større innrykk mot slutten av uken, så kanskje du bør stikke innom allerede torsdag?

Powered by Labrador CMS