Norgesmester i malerfaget 2017

-Det blir NM i malerfaget under Bygg Reis Deg-messen i slutten av oktober. Men allerede nå bør laug og opplæringskontor forberede arrangementet, for det blir bare 5 kandidater som skal få prøve seg under selve messen.

Publisert

Stein Hesstvedt, som er administrerende direktør i MLF, har fått ansvaret for arrangementet, som altså er et tett samarbeide med Bygg Reis Deg. Dette er som kjent en messe som samler tusenvis av mennesker, og som derfor også vil kunne bety en betydelig profilering for malerfaget.

1. mai er påmeldingsfristen

Fristen for å melde inn kandidater til mesterskapet er satt til 1. mai, så her er det bare tiden og veien. I løpet av april skal altså kandidatene velges ut, og midt inne i prosessen skal også påskeferien avvikles.

Norgesmester

-Vi synes dette er et svært viktig mesterskap for malerfaget, og ser virkelig fram til både forberedelser og ikke minst selve konkurransen. Det vil bli konkurrert i to disipliner, nemlig NM i maling som samler 3 finalister, og fordypning/gulvlegging som vil ha 2 dyktige lærlinger som kappes om den gjeve tittelen.

Mesterskapet avvikles 18. – 21. oktober

Fram til selve mesterskapet, som altså avvikles 18. – 21. oktober, vil det bli hektisk aktivitet lokalt, fordi både opplæringskontor og laug/foreninger skal aktiviseres i forholdet til å hente fram lokale kandidater.

Powered by Labrador CMS