Nasjonalt fuktseminar ser på overflatebehandling

Publisert

Litt avhengig av hvem du snakker med, er klimaendringer noe vi høyst sannsynlig må forberede oss på. Enkelte mener at de allerede er her, noen mener de er menneskeskapt mens atter andre hevder hardnakket at dette er noe som skjer i naturen av og til.

Uansett er det sikkert er lurt å forberede seg på. Faktum er nok at vi hittil ikke har evnet å tilpasse oss det klimaet vi allerede har. Årets fuktseminar ser kritisk på årsaker, konsekvenser og mulige tiltak.

Seminar

Årets seminar går av stabelen på Ullevaal Business Center den 23. mars, og påmeldingsfristen er allerede 10. mars, så her gjelder det å “kaste seg på” for etternølerne.

Årets seminar har fokus på tak og fasader som “må tåle å stå ute mer enn en regnværsdag”, og spør om kommuner, forsikringsselskap og saneringsbransjen håndterer ekstremværhendelser på en god måte, heter det i en pressemelding om seminaret. Det blir tid til mingling og faglige diskusjoner mellom foredragene. Nasjonalt fuktseminar arrangeres av SINTEF Byggforsk og Mycoteam.

SINTEF Byggforsk

SINTEF Byggforsk er et internasjonalt ledende forskningsinstitutt som løser utfordringer knyttet til hele byggeproses- sen. De sier selv at de “skaper verdier for våre kunder og samfunnet gjennom forskning og utvikling, forskningsbasert rådgivning, produktdokumentasjon og kunnskapsformidling”.

Mycoteam

Mycoteam AS er et rådgivende konsulent rma som arbeider innenfor fagfeltet biologiske bygningsskader (muggsopp, råtesopp, vannskader, fukt og insekter). De sier om seg selv at de “gir nøytrale råd basert på biologisk fagkompetanse og uten økonomisk interesse i sanering”.

Powered by Labrador CMS