Byggmax åpner ny butikk på Karihaugen

Byggmax sin nye butikk på Karihaugen ligger rett innenfor Oslogrensen, og bare noen titalls meter fra motorveien mellom Lillestrøm og hovedstaden.

Publisert

—Denne butikken ligger helt perfekt til, og har både Oslo og Romerike i nærheten. Alle som kjører forbi på motorveien ser butikken, og da ser de hvor de skal handle når de skal bygge ny terrasse, sier butikksjef Linda Gestblom. Gestblom kommer fra samme stilling hos Byggmax på Vøyenenga i Bærum, og vil ha det daglige ansvaret for nysatsingen på Karihaugen.

—Den nye butikken åpner just presis til høysesongen nå i mai. Etter en lang vinter er det mange som er ivrige etter å starte på byggeprosjektene sine. Vi i Byggmax henvender oss både til privatkunder og til mindre firmaer i byggebransjen. Å sørge for at den daglige driften her, det gleder jeg meg til, forteller Gestblom.

Det nye byggevarehuset i Karihaugveien 100, blir den 37-ende Byggmaxbutikken i Norge. Byggmax satser, og ønsker å videreutvikle sitt marked i Norge. I Sverige har firmaet hele 84 butikker. De har også 13 butikker i Finland. Byggmax på Karihaugen er den fjerde byggmax-butikken i Oslo-området. Fra før finnes Byggmax på Haugenstua, Abilsø og Vøyenenga.

Åtte nye ansatte

—De nyansatte har vi rekruttert fra de forskjelligste steder. Noen kommer fra andre byggmax-butikker, andre har annen erfaring med seg. Det har blitt en blanding som vi håper skal fungere til kundenes beste. Vi er veldig godt fornøyde med dem vi har ansatt, og vi er selvsagt stolte av den nye butikken, sa regionsjef for Byggmax i Norge, Andreas Fehlberg.

Åpningen av en butikk på denne størrelsen går ikke upåaktet hen hos lokalpolitikerne. Lederen for bydelsutvalget i bydel Stovner, Rashid Nawaz (AP) nevnte også den nye butikkens gode plassering i sin tale. Nawaz la vekt på at innbyggerne i hans bydel nå får en lokal butikk til byggevarer som trevirke, gulv, gips, sement, vinduer, dører og maling.Butikken på Karihaugen har et stort kundegrunnlag, og Nawaz håper at folk i bydelen vil benytte seg av denne muligheten til å handle lokalt.

Det var kø av kunder som ville inn og ta butikklokalene i nærmere øyesyn allerede da butikksjef Gestholm og bydelsutvalgsleder Nawaz sammen saget over planken for å markere åpningen. Til åpningen av en ny Byggmaxbutikk klippes det ikke over noe rødt silkeband. Det sages over en planke.

Foruten et stort uteområde består butikken av et romslig og lyst butikklokale, og en drive-in underetasje på 5200 kvadratmeter.

Powered by Labrador CMS