Mal Proff reåpnet Tønsbergbutikk

Den er blitt større, den er blitt bedre, og nå er den tilgjengelig for alle og enhver. Hva kan det være? Jo selvsagt den nylig reåpnede butikken til Mal Proff i Tønsberg.

Publisert

Det vil si, alle og enhver kan jo ikke troppe opp: Du må enten være kunde i Mal Proff – eller ønske at firmaet ditt skal bli det. Reåpningen er en etterlengtet hendelse, ifølge Mal Proffs direktør Terje Langmoe. Han forteller til Maleren at de i en ganske lang tid har fått innspill fra markedet om fornyelse, og at dette kom samme året som Dorthe Book sa takk for seg og gikk over i pensjonistenes rekker, er neppe tilfeldig. Hun har i alle år «vært» Mal Proff Tønsberg, og den nye butikksjefen, Henning Vegger, har slik sett fått store sko å fylle. Rett før påske var ventetiden på oppgraderingen av Mal Proff-lokalene over, og nysgjerrige og handlelystne kunne toge inn for å ta «herligheten» i nærmere øyesyn.

Reåpnet

Med dette har også Mal Proff Tønsberg blitt en del at det etterhvert så godt kjente konseptet konsernet har rullet ut i stadig flere butikker, og møter sine kunder med et oppgradert lokale som viser veien videre for Mal Proff Tønsberg.

-Vi håper at vi med dette har svart på markedets utfordringer, og at vi vil kunne yde den service som vi vet proffene etterspør. Mal Proff er solid etablert i Tønsbergregionen, og med denne oppgraderingen både håper og tror vi at vi både skal serve eksisterende kunder og ikke usannsynlig også tiltrekke oss mange nye, sier en optimistisk Mal Proff-direktør til Maleren.

Powered by Labrador CMS