Interiørfaghuset T. Lund rigger for vekst!

Tre lokale interiørbedrifter i Stavanger-området slås nå sammen til ett stort selskap. Den nye interiørkjempen står for 155 årsverk fra første dag, med planer om å vokse ytterligere.

Publisert

Det er Malerfirmaet Lund & Vaaland og Murerfirma Lund Mur & Flis som går sammen med Thorstein Lund AS.

Det fusjonerte selskapet beholder merkenavnet Interiørfaghuset T. Lund som totalleverandør av rådgivning, produkter og tjenester, for både profesjonelle og private kunder. Det nye selskapet tilbyr kundene komplett hjelp – fra idé til ferdigstilling – med alle synlige flater både til interiør og eksteriør.

Enklere for våre kunder

– I stedet for å måtte koordinere tre prosjektledere og firmaer, skal kundene nå forholde seg til ett samkjørt team, uansett om det gjelder et millionprosjekt for privat eller offentlig virksomhet eller et privat hjem, sier Geir Myhre, daglig leder i det nye selskapet.

– Med komplett kompetanse i den faste staben, med bla 8 mesterbrev, vil nye Interiørfaghuset T. Lund være unikt egnet til å tilby den hjelpen, sier Myhre.

Vekst, utvikling og nyansettelser

I følge Myhre vil fusjonen også sette selskapet i stand til å utvikle seg på nye forretningsområder og fortsette å vokse.

T. Lund investerer i ansatte, heter det i en pressemelding fra selskapet. De fleste ansatte har vært i selskapet i mer enn ti år, noen i hele 35 år, og det er et uttalt mål for T. Lund å være en trygg og god arbeidsplass fremover.

Som eksempel trekker han frem nettbutikken, der både profesjonelle og private kunder enkelt vil kunne bestille produktene og tjenestene de trenger. Nettbutikken lanseres i løpet av høsten, og er et synlig skritt fremover, sier Myhre. – Men forbedringene fra nye T. Lund har bare så vidt begynt.

Om Interiørfaghuset T. Lund

Interiørfaghuset T. Lund ble etablert i 1978, og har vokst til å bli Rogaland-områdets største leverandør av gulvprodukter, maling, mur og flis. Selskapet har en interiørbutikk på mer enn 1800 kvadratmeter på Forus, der de tilbyr et stort utvalg av maling, tapeter, tepper, tekstiler og gulv til både privatpersoner og profesjonelle kjøpere. Med 155 ansatte er Interiørfaghuset T. Lund en viktig arbeidsgiver i distriktet.

Powered by Labrador CMS