Har du ikke meldt deg på MLFs landsmøte enda?

-Hvis ikke, er det på tide å kaste seg på med en gang, mener administrativ rådgiver Fride Walgren i MLF. Årets arrangement inneholder mye mer enn tidligere år. I år kan vi bl.a. friste med tur til Flor & Fjære for alle som deltar på årets landsmøte.

Publisert

-Vi har satset mer på underholdningen denne gangen og kan friste med noe for enhver smak. I tillegg bor vi på et nyoppusset Radisson hotell med gangavstand til alt det Stavanger har å by på. Vi kan og nevne at flybussen stopper rett utenfor hotellet, i tillegg har vi jernbanen rett bortenfor. For MLFs faglige del kan vi friste med et utvidet messeområde, større enn på mange år, hvor malermestre kan treffe leverandører og sponsorer. Fride Walgren er sentral i arrangementet, sammen med lauget i Rogaland, som er verter for årets arrangement. Landsmøtet 2018 blir nemlig noe annerledes enn man har vært vant til tidligere, og det er flere grunner til det: For det første arrangeres generalforsamlingen i år allerede på fredag, men til gjengjeld blir det god tid til en felles lunch for alle på Flor & Fjære på lørdag.

Båttur

-Hva er dette for et sted, Fride Walgren?

-Flor & Fjære er en spennende oase! I år blir nemlig den tradisjonelle ledsagerturen slått sammen med deltagernes lunch på lørdag. Vi tar en kort båttur ut i skjærgården, til dette praktfulle stedet som har fått navnet «Flor & Fjære». Her blir det mye å glede seg over både for øye og gane, sier hun entusiastisk og frister med fargesprakende bilder av hva som møter deltagere og ledsagere ved enden av båtturen. Her inviteres alle til en tropisk idyll hvor det bys på en flott guidet omvisning i dette fantastiske fargespillet som kjennetegner stedet, etterfulgt av en god lunsj.

-På kvelden lørdag blir det festmiddag på hotellet hvor den profilerte TV-kokken Danièl Rougè Madsen står for menyen. Vår konferansier for kvelden blir Hans Morten Hansen. Han er sikkert kjent for mange av deltagerne, han har utsolgte Stand Up Show og er kjent som en av hovedkarakterene i NRK-serien Side om Side.

Matopplevelse

Allerede fredagen er det imidlertid bokstavelig talt duket for en virkelig matåpenbaring, for da inviterer Rogalands-lauget til en annerledes matopplevelse på Hall Toll med mat fra alle verdens kanter. Dette blir en mingle-middag hvor de frammøtte blir underholdt av selveste Nicolay Ramm, kjent fra OL-sendingene til NRK.

Landsmøte

-Og som vanlig legger dere opp til at dette landsmøtet skal bli kjent som det beste landsmøtet noensinne?

-Ja, det er klart, smiler hun. Det gjør man jo alltid. Vi venter mellom 150 og 200 deltagere, og har tatt høyde for det under planleggingen. Hun er fornøyd med at leverandørene viser stort engasjement og på bakgrunn av dette har vi denne gangen en enda større og bredere fagmesse enn sist. Når man så legger til at hele arrangementet går av stabelen i et fullstendig nyoppusset hotell, som ble strippet helt ned til betongen før oppussingen, bør det være mye for overflateteknikere – eller skal vi si malermestere – fra hele landet å studere mellom arrangementene.

-Vi ønsker velkommen til Stavanger sammen med Rogalands-lauget, og selvsagt har vi inne en søknad om pent vær hele arrangementshelgen også, sier hun med et lurt glimt i øyet. Selvom landsmøtet ikke er før i begynnelsen av juni, oppfordrer hun likevel alle til å bestille flybilletter tidlig da det kan være store forskjeller på pris.

Powered by Labrador CMS