Malerens «handlekurv»

Maleren kommer framover til å følge prisbildet på maling, malerverktøy og det malerne ellers bruker i sitt daglige arbeide tett. Vi skal jobbe tett med malermesterne, slik at vi finner gode og relevante sammenligningsmetoder. Gulvbelegg og utstyr for legging av dette vil også kunne være en del av undersøkelsen.

Publisert

For at leverandører, grossister og butikker ikke skal kunne konstruere et prisbilde som er tilpasset prisundersøkelsene, kommer utvalget til å variere hver gang, og det samme kommer de butikkene vi besøker, til å gjøre. Vi kommer til å dukke opp 4 ganger i året.

Forskjellig

Fordi flere har spesielle avtaler med proffene, kommer vi til å fastsette et uttak av varer hver gang, slik at alle som selger maling, malerverktøy og andre varer overflatebehandlerne trenger i sitt daglige arbeide, kan sammenlignes på et mest mulig rettferdig grunnlag.

Prisbilde

Diskusjonene om hva som betales hos de forskjellige leverandørene har alltid gått høyt i malerbransjen, men noen samlede oversikter har det vært få av. Maleren tar ikke mål av seg til å lage noen fullstendig prisoversikt, men et øyeblikksbilde som over tid forhåpentligvis vil skape et rettferdig og grundig bilde av prisbildet.

Innspill

Har du innspill eller ideer å komme med, så er det bare å «kaste seg frampå» med dem. Sammen kan vi kanskje bidra til at prisene vil kunne være mer sammenlignbare i fremtiden, og kanskje til og med falle litt?

Powered by Labrador CMS