Tryggere og mindre miljøskadelig superlim

Nå kommer Relekta med et tryggere og mindre skadelig superlim. Det er et nytt produkt i deres Smartfix-serie: Smartfix Evo

Publisert

Smartfix Evo er et tokomponent PU hurtiglim i Smartfix-serien fra Relekta. Denne versjonen, som er nyutviklet, er tryggere og har færre miljøskadelige stoffer i seg.

Miljøvennlig

Det gjør at den er mer miljøvennlig og mindre helseskadelig enn ordinære hurtiglim. Smartfix Evo er utviklet for å lime vanskelige plaststoffer (PP/PE), metall, glass, og de fleste tresorter. Den kommer i 2x25 ml patron og med to arbeidstider – 30 og 90 sekunder.

Meget sterkt

Limet er meget sterkt og kan bores i, slipes, gjenges og bearbeides etter 5 – 15 minutter avhengig av hvilken limtype man velger. Dette gjør limet svært anvendelig til raske og solide reparasjoner. Det tåler høye temperaturer, er motstandsdyktig for kjemikalier, bensin og de fleste løsemidler.

Horisontalt og vertikalt

Smartfix Evo kan benyttes horisontalt og vertikalt og er derfor ypperlig til å fylle sprekker. Hurtiglimet kan brukes til reparasjon og liming av komposittmaterialer som SMC, BMC, CFRP, RTM og til termoplast som PUR-RIM, ABS-PC, PA, PC og overflatebehandlet metall. Superlimet er også meget slagfast.

Powered by Labrador CMS