Tidenes roadshow fra Mal Proff med fest i Trondheim

Ikke før har de første bladene begynt å gulne på trærne, så knaller Mal Proff til med tidenes «Roadshow». Ikke mindre enn 18 leverandører bidrar til å gjøre dette til en opplevelse for dem som tar turen til MAL-butikkene som besøkes, så her er det bare å sette av datoen(e).

Publisert

Man har til og med laget sitt eget emblem for turen, som er blitt enslags blanding mellom nettopp road-tankegangen og det kunder og andre kjenner godt fra Mal proff fra før.

Mye spennende

-Markedssjef Jan Erik Foss i Mal Proff, hva er det som venter dem som tar turen til Mal Proff butikkene disse høst-dagene?

-Vi er glade for at så mange av leverandørene er med oss på roadshowet, for det betyr at vi kan varte opp med nyheter, produkter, give-aways, konkurranser og premier. Fra Mal Proff sin side er det lagt opp til skikkelige fest-dager der vi parkerer traileren, og vi håper at flest mulig har tid til å stoppe litt ekstra når de likevel er innom oss, eller fristes til en ekstra tur innom butikkene for å se hva vi har å by på, sier han.

Roadshow

-Hva mener du med nyheter?

-Når det gjelder Mal Proff, kommer vi til å presentere en ny netthandelsløsning. Men jeg vil også nevne at det blir foredrag og folk fra opplæringskontoret som kommer med sine innspill. Dessuten serverer vi selvsagt grillmat hele dagen, så ingen skal forlate oss sultne eller uten at de har mer informasjon enn det hadde før de var innom roadshowet vårt, sier en strålende opplagt markedssjef i Mal Proff.

Datoer:

Mandag 28 aug Fredrikstad
Tirsdag 29 Oslo
Onsdag 30 Drammen
Torsdag 31 Tønsberg
Fredag 1 Kristiansand
Mandag 4 Stavanger
Tirsdag 5 Bergen
Onsdag 6 Ålesund
Torsdag 7 Kjøredag
Fredag 8 Trondheim
 

Powered by Labrador CMS