Rock`n Roll i Telemarkslauget

Det ble skikkelig Rock`n Roll da Telemarkslauget i MLF inviterte til det de av en eller annen grunn fortsatt insisterer på å kalle en "minimesse". I år var det nemlig hele 120 påmeldte til messen, som denne gangen var lagt til Vrådal. Særdeles vellykket, var ordene som gikk igjen i talene, og det var neppe tilfeldig.

Publisert

Lederen av Telemarkslauget, Øystein Tufte, hadde bevæpnet seg med et par av laugets beste organisatorer, og det bar da også messen preg av: Alt gikk som smurt fra begynnelse til slutt, og folk koste seg, fikk faglig oppdateringer, og ikke minst inspirasjon.

Ledsagere

-Det er ikke slik at alt er så innmari stort i Telemark at selv 120 deltagere er en mini-messe. humret Tufte da han innledet før middag utstillingsdagen. Men det er tradisjon for at ledsagerne, leverandører og ansatte i malermesterbedriftene møtes denne dagen annethvert år. Årets arrangement var det 6. i rekken, og skal man dømme etter suksessen og hvordan folk koste seg, blir det neppe den siste heller. Riktig mange leverandører hadde funnet veien, og premiedrysset under middagen fikk god-smilet som allerede var på deltagernes lepper, til å bli enda bredere:

-Joda, dette var skikkelig moro. Det kan jo være vanskelig å slå denne deltagerrekorden, men det hadde jo vært morsomt å prøve, oppfordret Øystein Tufte.

Maleren kommer med en bredt anlagt reportasje i april-utgaven.

Powered by Labrador CMS