God stemning og større bredde for Mal Proff

-Det var særdeles god stemming i Harstad ved åpningen av Mal Proff sin nye butikk som tilbyr et svært så bredt produktspekter. Tidligere var Mal Proff i Harstad kun rettet for leveranse av industri og marine produkter til ulike aktører som verft og marinindustrien.

Publisert

Slik formulerer Terje Langmoe i Mal Proff seg overfor Maleren i en kort kommentar til at supergrossisten innenfor malerbransjen nå også har etablert seg med en egen butikk i Harstad. Mal Proff har fra før et solid grep om markedet innenfor industri og marine produkter, og det har en stund vært et erklært behov for en styrking av tilstedeværelsen også når det gjelder dekorative produkter:

Større bredde

-Ja, det er riktig at vi svarer på kundebehov når vi nå har gått til det skrittet å etbelere en egen butikk også i Harstad, bekrefter Langmoe. Han var selv til stede under åpningen, sammen med en liten delegasjon fra Mal Proff sentralt. I Harstad fikk han møte 60-70 forventningsfulle harstadværinger og andre som gjerne ville få med seg den begivenheten det jo er når en gigant som Mal Proff etablerer seg i byen også på den dekorative siden av bransjen.

-Hva betyr dette for malerne lokalt, Terje Langmoe?

-Vi håper det skal bety mye. Med ny butikk tilbyr vi i Mal Proff proffene i Harstad en bredde av dekorative produkter, som har de beste proffkvaliteter. Med en slik lokasjon så vil malere og gulvleggerne i Harstad fått en topp butikk som er forbeholdt proffene, slår han fast. Han rapporterer videre om god stemning hos de mellom 60 og 70 som overvar åpningen som ble behørig avsluttet med kaffe og kaker.

Powered by Labrador CMS