Annonsering på Maleren

Annonsere på Maleren

Maleren er Norges ledende bransjetidsskrift for Maler- og byggtapetserbransjen. Den trykte utgaven har 10 årlige utgivelser. Maleren eies av Malemestrenes Landsforbund.

Distribusjon
Maleren utgis av NemiTek AS på vegne av Malemesternes Landsfobund. Bladet redigeres etter vanlige presseetiske prinsipper, Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten. Bladets lesergruppe består av maler- og byggtapetsermestre og deres ansatte, leverandører og oppdragsgivere. Bladet distribueres også til mange fargehandlere og uorganiserte.

Hvem leverer hva – Bransjens egen leverandørguide
Som leverandør har du mulighet til å få din egen side med all kontaktinformasjon, firmalogo, god plass til salgsfremmende informasjon og kartreferanse. Her er du ALLTID tilstede enten en potensiell kunde søker etter riktig leverandør på nett eller i sitt eget fagblad. Benytt deg av muligheten for å supplere med messedeltagelse, PDF-info (kursinfo/pressemelding/katalog/ brosjyremateriell), Facebook, Twitter, Video/YouTube, samarbeidspartnere etc. I alle papirutgaver trykkes firmanavn, tlf. nr og link til hjemmeside.


Les mer om annonsering på web

Les mer om annonsering i papirutgaven


Kontakt Oss:
Wenche Huser Sund
Telefon: +47 90 61 63 07
E-post

Powered by Labrador CMS