– Totalteknisk entreprise minsker risikoen

– Totalteknisk entreprise minsker risikoen

Publisert

Harald Hasfjord, prosjektsjef ved Trondheim-avdelingen til Caverion avdeling Trondheim, sier det er mange fordeler å ha samlet alle de tekniske fagene hos én entreprenør.

- Det følger store fordeler med å engasjere en teknisk entreprenør som kan levere alle fagene. Totalteknisk entreprise minsker risikoen, og sparer kunden tid og penger da kunden kun trenger å forholde seg til ett kontaktpunkt hos Caverion for alle tekniske fag, sier Hasfjord.

Uttalelsen hans har sammenheng med at Caverion akkurat har sikret seg en gigangkontrakt, knyttet til Høgskolen i Sør-Trøndelag.

LES HOVEDSAKEN HER: http://norskvvs.no/article/20150108/NYHETER/150109993/1013&ExpNodes=1003

Skal sikre et optimalt inneklima

En annen viktig fordel ved å samle alle de tekniske fagene hos én entreprenører, at en totalteknisk entreprenør fjerner grensesnittene mellom fagene, slik at ingenting faller mellom stolene, utdyper Hasfjord.

Hasfjord forteller at Caverion også skal levere sitt egenpatentert "KlimaTak", som skal sikre optimalt inneklima med behovsstyring av luft og temperatur.

- Det er viktig for oss i Caverion å levere et bygg som vil gjøre at studentene og ansatte på HiST vil trives og kan yte best mulig, og da må man ha et godt inneklima, sier han.

Bygningene er tegnet av Slyngstad Aamlid Arkitekter.

Caverions arbeid skal være ferdig i desember 2016.

Caverion er underleverandør av entreprenør Betonmast AS, som er engasjert av byggherren Statsbygg i offentlig sektor. For oppdragsgiver Statsbygg er dette den største totalentreprisen noen sinne, opplyser Caverion.

Powered by Labrador CMS