Horverak nærmer seg Støre

Ikke siden Maleren avslørte at Jonas Gahr Støre hadde brukt en falsk malermester, har så mange besøkt Maleren.no.

Publisert

Parkettsliping som del av malerfaget. Stein Knut Horverak som markedsfører seg som svenn, ikke vil bli mester og ikke kunne bli parkettslipemester selv om han hadde villet. Slikt liker malermestre å lese om.

Tirsdag 27. september ble nemlig en dag med solide tall på Maleren.no og på Malerens Facebook-side.

Avslørte Støre

Bare én gang tidligere har like mange lest Maleren på nett. Det var i fjor vår da Maleren avslørte Jonas Gahr Støre den gangen Ap-lederen hadde brukt et polsk firma som kaller seg «malermester» uten å være det, og som arbeidet ulovlig fra stiger.

Det er sjelden et lite, spesialisert fagblad avslører saker som går helt til topps i det politiske Norge, og det vil trolig ta lang tid før lesertallene fra noen travle dager våren 2015 kan kopieres.

Parkettsliping på toppen

Men lesertallene tirsdag er de beste siden den gang, og temasaken om parkettsliping som en del av malerfaget, som er førstesideoppslag i Maleren nummer 9 som kommer denne uken, er på vei til å bl den mest leste saken på Maleren.no og Malerens Facebook-side noen gang – altså med unntak av avsløringene om Jonas Gahr Støre.

Også meldingen om at Tromsø har fått sin første kvinnelige malermester bidro til å trekke mange lesere til Maleren.no tirsdag.

Powered by Labrador CMS