Fortsetter som Mesterbrev-sjef

Johanne Wulfsberg-Gamre går fra vikar til fast sjef i Mesterbrev.

Publisert

Mesterbrevnemnda har ansatt Johanne Wulfsberg-Gamre som daglig leder på permanent basis. Wulfsberg-Gamre har vikariert mens Hilde Brodahl har hatt permisjon.

Når Brodahl kommer tilbake etter permisjonen, kommer hun til å gå over til en stilling som seniorrådgiver.

– Den rette

Lederen av Mesterbrevnemnda, Aksel Hagen, er glad for at Wulfsberg-Gamre ønsker å fortsette i Mesterbrev.

– Vi er fornøyde med den jobben Johanne har utført det året hun har vært vikar. Det var naturlig å tilby henne stillingen da Hilde ønsket seg en mer faglig rolle i Mesterbrev etter endt permisjon, sier Hagen.

– Mesterbrev står overfor mange spennende utfordringer i tiden som kommer og nemnda mener Johanne er den rette til å møte disse sammen med sekretariatet.

Brukervennlige løsninger

– Jeg takker nemnda for tilliten og ser fram til fortsatt å kunne jobbe i Mesterbrev. Jeg brenner for mesterne og yrkesfagene og gleder meg til fortsettelsen, sier Johanne Wulfsberg-Gamre.

– Mye har falt på plass det siste året med hensyn til strategi, nye læreplaner og nødvendige oppdateringer for mesterregisteret. Men vi skal fortsette å utvikle oss, og i tiden framover blir fokuset på digital satsning og å utvikle mer brukervennlige løsninger, sier hun.

Johanne Wulfsberg-Gamre kom fra stillingen som avdelingsleder for Oslo Transport og Logistikk i Adecco før hun kom til Mesterbrev. Da hadde hun arbeidet i forskjellige roller i Adecco siden 2005.

Powered by Labrador CMS