Styrker laget med våtromsspesialist

Murmester Stryken og Gudbrandsen AS fra Lierskogen går nå inn i Håndverksgruppen.

Publisert

– Murmester Stryken og Gudbrandsen AS har en særlig kompetanse på våtrom og proffmarkedet. Bedriften har en solid bedriftskultur, bygger på sterke tradisjoner og har et ønske om å bidra inn til vår bærekraftsstrategi. Dette tilskuddet til Håndverksgruppen styrker oss både faglig og geografisk, sier konsernsjef Øyvind Emblem i en pressemelding.

Leverer 1500 bad årlig

– Vi har troen på Håndverksgruppens ledelse og målsettinger og så at mange lignende selskaper gikk inn. For oss er dette en kjempemulighet til å få drahjelp ved å stå sammen og være en del av noe større, forteller murmester Thorbjørn Stryken, prosjektleder ved Murmester Stryken og Gudbrandsen AS.

Han etablerte bedriften i 1990 og etter en omstrukturering i 2009 fikk selskapets dagens navn. Bedriften har sin base i Lierskogen, omsetter for cirka 75 millioner kroner i året og har i dag 35 ansatte.

– Vi opererer mest i Stor-Oslo og Drammensregionen, men kan strekke oss geografisk i området. I dag holder vi mest av alt på med prosjektoppdrag ved nybygg. Faktisk har vi utført membran og flisarbeider i over 1500 bad årlig de siste årene! Men vi har også hatt andre typer oppdrag, for eksempel jobbet vi på Slottet over flere år og var en del av oppussingen av Nobels Fredssenter, forteller Thorbjørn Stryken.

Spesialister på plassbygde våtrom

Selskapet er underleverandør til mange større entreprenører og har blant annet utført membran og flisarbeider i samtlige bad i den nye bydelen Grefsen Stasjonsby i Oslo.

– Vi har spesialisert oss på plassbygde våtrom i prosjektmarkedet og har fire murmestere blant våre ansatte. Vi ønsker å fortsette i samme retning og ved å gå inn i Håndverksgruppen får vi vokse videre med gode rammebetingelser og trygget arbeidsplassene for fremtida, sier Steinar Pettersen, murmester og daglig leder.

Powered by Labrador CMS