Tønsberg-firma inn i Håndverksgruppen

Murmester Dag Arne Nilsen AS i Vestfold er det 44. håndverksselskapet som blir en del av Håndverksgruppen.

Publisert

Fredag forrige uke ble avtalen undertegnet, som gjør Tønsberg-firmaet Murmester Dag Arne Nilsen AS til det 44. håndverkselskapet som går inn i Håndverksgruppen. Bedriftene som inngår i Håndverksgruppen utfører alle typer overflatebehandlinger.

Vokse videre

Konsernet har nå over 1.300 ansatte, fra Svalbard til Kristiansand, og passerer dermed en akkumulert omsetning (basert på 2020-tall) på over 1.8 milliarder kroner.

– For oss handler det om å bli en del av noe større, for å kunne vokse videre, og for å skape enda tryggere arbeidsplasser og rammebetingelser. Det var ikke vanskelig å overtale oss til å bli med på denne reisen, sier Dag Arne Nilsen i en pressemelding. Han startet selv murmesterfirmaet i 1986, og har i dag 70 ansatte i avdelingene i Tønsberg og Sandefjord. I fjor passerte selskapet 90 millioner kroner i omsetning.

– Murmester Dag Arne Nilsen AS passer utmerket i vår vekststrategi, som fokuserer på selskaper med en bunnsolid bedriftskultur, en sterk markedsposisjon og tydelig profil i sitt regionale marked, sier administrerende direktør Øyvind Emblem i Håndverksgruppen.

Bærekraft og samfunnsansvar

– Vi er fortsatt sultne på sameierskap med solide, fremoverlente håndverksbedrifter i Vestfold-regionen – selskaper med gode, historiske røtter, sterk bedriftskultur og tydelig, lokalt fotfeste. Sammen skal vi endre en hel bransje, blant annet gjennom å styrke arbeidet med bærekraft og samfunnsansvar, sier Trond Tørdal, direktør for forretningsutvikling.

Kjøpesummen er konfidensiell mellom partene, men eierne i Murmester Dag Arne Nilsen AS reinvesterer en betydelig del av salgssummen og blir aksjonærer i Håndverksgruppen.

Powered by Labrador CMS