Rekordutbytte til Malorama-aksjonærene

-Det har aldri vært utbetalt så høye utbytter noen sinne. 45 øre per aksje er ny rekord for Malorama-aksjonærene, så det var mange fornøye ansikter å se. Det ble da også en stille og rolig generalforsamling som var gjennomført på rekordtid.

Publisert

Konsernsjef Nils Sund i Malorama hadde gode nyheter til aksjonærene da han fredag 21 april møtte aksjonærene på Bristol i Oslo. For dem som har vært med en stund, vil tradisjonen med å holde generalforsamling på hotel Continental vekke gjenklang. I forbindelse med fusjonsprosessen og påfølgende generalforsamlinger, ble dette kuttet helt ut. Nå har man imidlertid for 3. året på rad lagt generalforsamlingen til mer fasjonable lokaler igjen.

Stille og rolig

-Betyr det at dere har blitt mere slepphendte med pengebruken, Nils Sund?

-Langt i fra. Men vi synes jo det er hyggelig at aksjonærene kan møtes i en trivelig atmosfære med litt stil og tradisjon. Malorama er et vitalt selskap i en tradisjonsrik bransje, og vi det at aksjonærene setter pris på denne ordningen. Generalforsamligen gikk som nevnt svært stille og rolig for seg. Vi hadde også et aksjonærmøte før dette, hvor vi litt mer i detalj fortalte om utviklingen i selskapet, og hva aksjonærene kan vente seg framover.

Gjenvalgt

Det sittende styret i Malorama ble gjenvalgt, noe som også av mange blir tolket som et tegn på at aksjonærene er fornøyd med utviklingen i selskapet, samt måten det blir styrt på. Styret består altså fortsatt av: Grant Larsen (styreleder), Harald Tyrdal, Ole Kristian Aabo-Evensen, Marianne Ødegaard Ribe, Finn Grinvoll, Tina Juuhl-Sivertsen og Trond Inge Larsen.

Les mer om generalforsamlingen i Malorama og arbeidet med kapitalutvidelsen i selskapet i kommende utgave i Maleren.

Powered by Labrador CMS