Buer-gruppen tok hjem pokalen til odel og eie!

Det ble Buer-gruppen som nok en gang ble for sterke for konkurrentene da årets Fargecup gikk av stabelen. De har dermed vunnet tre år på rad, og får vandrepokalen til odel og eie. Alt arbeide med arrangementet går på dugnad, så det har tatt litt tid å få frem resultatene, men her er de altså.

Publisert

Fredrikstad, som i år feirer 450 års jubileum, var et naturlig valg for årets Fargecup i Fotball.

Som vanlig stilte bransjen mannsterkt opp med godt humør, innsats, glede og høyt konkurranse -instinkt.

Ikke mindre enn 11 lag med hyggelig og motiverende lagledelse deltok på årets turnering, som ble avholdt under vakre solfylte omgivelser på Leirvik stadion. Turneringen var delt opp i 2 jevne grupper, hvor fjorårets finalister Buer Gruppen og Jotun var representert i hver sin.

Favoritter

Begge 2 var som ventet klare favoritter i hver sin pulje, men som alltid ble det jevne og nervepirrende matcher frem til semifinalistene var klare. Her var ingen kamper avgjort før fløyta gikk, og flere oppgjør var uhyre jevne.

Mal Proff overrasket nemlig stort med å vinne pulje 1. I denne gruppen var det også skikkelig dramatikk, fordi det måtte straffespark-konkurranse til mellom Støa Håndverk og Jotun for å avgjøre hvem som skulle bli med videre i turneringen. Jotun var imidlertid kaldest foran mål, og gikk videre til semifinalen.

Semifinaler

2 spennende semifinaler med et rekordstor publikum ble utkjempet mellom:

Malproff – Nordsjø, som endte 3-1

Buer Gruppen – Jotun 3- 0, der Jotun rett og slett var sjanseløse mot et lag fra Buer-Gruppen som ganske enkelt ville mer. Resultatet var da også udiskutabelt. Dermed var deltagerne i finalen klare: Buer Gruppen og Malproff stod igjen som Finalister. Det skulle imidlertid vise seg at Buergruppens lag utviste både en knallform og en lagånd som bidro stert til de knallharde utfallet av finalen:

Buer Gruppen – Malproff 4 -0

Det gjør altså at Buer Gruppen vinner for 3. år på rad, og tar med seg pokalen til odel og eie.

GRATULERER !

Håndverksgruppen, som var årets arrangør, fikk god hjelp av Leirvik FK til å gjennomføre turneringen. Tilbakemeldingen fra dem var at de var meget godt fornøyd med «Dugnadskjøpene».

Viktige spillere under turneringen.

Årets spiller: Simon Bahrami – Støa Håndverk

Årets toppscorer: Morten Balseth 9 mål - Buer Gruppen

Powered by Labrador CMS