Flügger on Tour - i hele Norge!

Det er duket for de reneste fest-dagene på Flügger-butikker over hele landet fra neste uke og frem til 13. mai. Da reiser nemlig Flügger sin gedigne trailer rundt og besøker en masse av Flügger-butikkene landet rundt.

Publisert

Det vil si: Oppstarten var faktisk allerede 30. mars, så 2-3 steder har allerede fått "smake" på forestillingen. Og denne gangen stopper "Touren" i Bodø. Eventet som går av stabelen den 3. april kommer Maleren til å stikke innom, så der kan du lese mer om det som skjer. Eller du kan kanskje gjøre det enda bedre: ta en tur innom selv, og oppleve stemningen, fagpraten og konkurransene.

Smakebit

Men la oss allerede her gi deg en liten smakebit av programmet, for det skjer er nemlig noe langt annet og mer enn rene produkt-presentasjoner: her legges det opp til en skikkelig fagdag for å skape inspirasjon for deg som er proff. Overflateteknikere av de forskjelligste slag vil ganske så sikkert ha noe å hente på disse dagene, og både Flügger's egne eksperter, samarbeidspartnere og andre fagfolk blir å treffe disse dagene.

Konkurranse

Og en skikkelig konkurranse hører såklart med i en slik turné: Det blir fine premier å hente for de som virkelig behersker håndsparkling, og som drister seg til å delta i kappestriden det legges opp til på rundturen. Kurs i både eksteriørmaling og brannmaling kan også være noe å få med seg for dem som ønsker seg litt faglig oppdatering.

Tid er en faktor

En litt spennende side ved konkurransen er at det blir kåret en lokal vinner på alle de 28 stedene Flügger besøker på sin rundtur. Disse får så klart en premie, men selve Norgesmesteren i håndsparkling målt med selskapets parametere blir plukket ut ved hjelp av tidtagning. For en del av det å være en proff, er også å ha et tidsperspektiv i det man skal utføre - ikke bare faglig perfeksjonisme!

 

Powered by Labrador CMS