FORNØYD: – Vi har tro på at dette blir en god konstellasjon, hvor vi kan få til mye bra sammen, sier Christian Okshovd, tidligere i Asco, nå leder for Regnbuens avdeling i Indre Follo.
FORNØYD: – Vi har tro på at dette blir en god konstellasjon, hvor vi kan få til mye bra sammen, sier Christian Okshovd, tidligere i Asco, nå leder for Regnbuens avdeling i Indre Follo.

Asco blir en del av Regnbuen

Regnbuen Malermesterbedrift styrker satsingen i Stor-Oslo med innlemmelsen av malermesterbedriften Asco i Askim.

Publisert

– Vi startet opp høsten 2016, og har i løpet av denne tiden vokst raskt. Det har vært en krevende øvelse. Vi har lenge ønsket å bli en del av noe større, og er derfor glade for å bli innlemmet i Håndverksgruppen via Regnbuen Malermesterbedrift. Det vil gjøre hverdagen vår mye enklere og tryggere nå som alle systemer er på plass, sier tidligere daglig leder i Asco Malermesterbedrift, Christian Okshovd, i en pressemelding.

Ny avdeling i Follo

Christian Okshovd etablerte Asco sammen med Aleksandar Simic i Askim. Selskapet har 15 ansatte, og omsetter årlig for 15–16 millioner kroner. Alle selskapets ansatte, driftsmidler og bilpark blir nå en del av Regnbuen Malermesterbedrift, som er en del av Håndverksgruppen.

– Vi er kommet godt i gang, og er i ferd med å bygge opp en ny avdeling i Follo. Vi har tro på at dette blir en god konstellasjon, hvor vi kan få til mye bra sammen, sier Okshovd, som nå er leder for Regnbuens avdeling i Indre Follo.

Asco Malermesterbedrift har bygget opp en virksomhet hvor om lag 50 prosent av selskapets omsetning kommer fra forsikringsoppdrag, mens resterende oppdrag er knyttet til lokale entreprenører og byggmestere.

Dyktige håndverkere

Daglig leder i Regnbuen Malermesterbedrift Robert Malmberg er imponert over hva gründerne i Asco har fått til siden oppstarten.

– De har dyktige håndverkere og et kontaktnett som vil generere flere oppdrag for oss. Vi styrker med dette staben kraftig i Regnbuen, slik at vi nå kan være i stand til å påta oss flere oppdrag i Stor-Oslo, sier Robert Malmberg.

Regnbuen Malermesterbedrift ble etablert i 2001 og har hovedkontor på Alnabru. Selskapet utfører tradisjonelt malerarbeid, legging av gulvbelegg og tepper, flislegging, gulvsliping, og totalentrepriser på fasaderehabilitering. Før innlemmelsen av Asco hadde Regnbuen Malermesterbedrift totalt 60 ansatte og en årlig omsetning på 75–80 millioner kroner. Etter utvidelsen med Asco har de totalt 75 ansatte, og sikter mot en omsetning på nærmere 90 millioner.

Tore Buer, regionleder i Stor-Oslo i Håndverksgruppen, ser nye muligheter nå som Asco er blitt en del av Regnbuen.

– Veldig glad for at vi fikk til denne innlemmelsen av Christan Okshovd, hans partner og medarbeidere. Dette vil styrke Regnbuens evne til å ta seg av kundene vi har i Indre Østfold, og vi ser store muligheter fremover i denne regionen, sier Tore Buer.

Powered by Labrador CMS