VOKSER: Johnny Hübinette (t.v) og Peter Hagman i malerfirmaet Hagman och Hübinette Måleri i Stockholm blir nå en del av Håndverksgruppen.
VOKSER: Johnny Hübinette (t.v) og Peter Hagman i malerfirmaet Hagman och Hübinette Måleri i Stockholm blir nå en del av Håndverksgruppen.

Håndverksgruppen med nytt selskap i Sverige

Malerfirmaet Hagman och Hübinette Måleri i Stockholm er det tredje svenske selskapet som nå blir en del av Håndverksgruppen.

Publisert Sist oppdatert

Håndverksgruppen ekspanderer raskt i Sverige, og konsernet gjør nå sin tredje innlemming gjennom en betydelig aktør i Stockholms-regionen. Hagman och Hübinette Måleri er ett av Stockholms store malerfirmaer med 60 ansatte, og en årlig omsetning på over 60 millioner kroner.

– Dette er et solid og velrennomert selskap i Stockholms-regionen, og vi er svært fornøyde med å styrke vår portefølje innen malervirksomhet i Sverige. Vi er stolte over at Hagman och Hübinette Måleri valgte oss, og vi gleder oss til å vokse sammen i Sverige, sier konsernsjef Øyvind Emblem i Håndverksgruppen i en pressemelding.

Gamle skolekamerater

– Det skjer mye i det svenske håndverksmarkedet for tiden, og vi er blitt kontaktet av flere aktører som har ønsket å kjøpe. Valget vårt falt på Håndverksgruppen. Vi har hatt en god dialog underveis, og vi deler deres forretningsfilosofi og tanker om fremtiden, sier påtroppende daglig leder Peter Hagman i Hagman och Hübinette Måleri.

Peter Hagman startet opp malervirksomheten sammen med sin nære venn, Johnny Hübinette i 1989.

– Vi er gamle skolekamerater fra yrkesskolen. Vi har jobbet sammen i 36 år nå, og vi har tenkt å fortsette noen år til, sier Hübinette, som nå blir nestkommanderende i firmaet.

Både Hagman og Hübinette blir med videre som eiere i Håndverksgruppen.

– Vår ambisjon er helt klart å drive selskapet videre i flere år. Det var også noe av motivasjonen vår, at samtlige ansatte blir med videre i selskapet, sier Johnny Hübinette.

Økt konkurransekraft

Hagman och Hübinette Måleri er et tradisjonelt malerfirma med hovedkontor i Johanneshov, en bydel i Stockholm. Selskapet påtar seg større og mindre maleroppdrag, og jobber tett opp mot store entreprenører og boligbyggere i hele Stockholms-regionen.

– Vi blir nå en del av en større gruppering, og det bidrar til å øke vår konkurransekraft i markedet. Vi håper Håndverksgruppen skal vokse ytterligere i Sverige, slik at vi får flere samarbeidspartnere å spille på, sier Peter Hagman.

Powered by Labrador CMS