BYGGEPLASS: Gulvarbeidet på byggeplassen til Nye SUS har forventet oppstart i 2022.
BYGGEPLASS: Gulvarbeidet på byggeplassen til Nye SUS har forventet oppstart i 2022.

Stor gulvkontrakt på Nye SUS

Vikeså Golv AS skal levere gulvbelegg til deler av det store behandlingsbygget i nye SUS til en verdi på vel 13,6 millioner kroner inkludert mva.

Publisert

Kontrakten er en del av arbeidsomfanget for utvidelsen av behandlingsbygget, som Nye Stavanger universitetssykehus (SUS) bygger i tillegg til det ordinære byggetrinn 1, dermed fullføres hele behandlingsbygget med 20.000 m² ekstra.

– For oss er dette en stor kontrakt, og vi ser fram til å levere god kvalitet til behandlingsbygget der store deler av den mest spesialiserte pasientbehandlingen skal foregå. Vi har tilbudt flere kvaliteter og leveranser i kontakten, sier Einar Kjølberg, grunnlegger og daglig leder i Vikeså Golv As, i en pressemelding.

Han regner med at arbeidene på byggeplassen for Nye SUS kan starte opp i 2022 og at selskapet med denne avtalen sikrer sysselsetting til 4–8 personer over et tidsrom på 2 år.

Leveransen omfatter avrettingslag, flere typer gulvbelegg, børstematter i gulv ved inngangspartier og tiltak for universell utforming som ledelinjer i gulv og annet som bidrar til veivisning. Visuelt ledesystem for rømning er også en del av oppdraget.

– Vi ønsker Vikeså Golv AS velkommen til landets største byggeplass, og ser fram til et godt samarbeid. Det er fint å se at enda et lokalt selskap vinner fram i våre anbudskonkurranser. Med denne avtalen på plass regner vi med fin fremdrift på den delen av bygget vårt som jo som kjent kom i gang noe senere enn de øvrige byggene, sier Kari Gro Johanson, prosjektdirektør for Nye SUS.

Powered by Labrador CMS