SAMARBEID: Cordel Norge har inngått et tettere samarbeid med Happy Homes. Her er ved Svein J. Nilssen i Happy Homes og Jørgen Skårbrevik i Cordel Norge.
SAMARBEID: Cordel Norge har inngått et tettere samarbeid med Happy Homes. Her er ved Svein J. Nilssen i Happy Homes og Jørgen Skårbrevik i Cordel Norge.

Cordel Norge i samarbeid med Happy Homes

– Cordel skal bidra med å forenkle hverdagen slik at malermestrene våre kan bruke mer tid med fokus mot kundene, sier Svein J. Nilssen i Happy Homes.

Publisert

Happy Homes er en stor skandinavisk faghandel-kjede innenfor farge og interiør i Norge. Rundt halvparten av medlemmene i Norge leverer håndverkstjenester. Nå har de inngått et tettere samarbeid med Cordel Norge.

Styrker verktøykassen

Samarbeidet med Cordel kommer som en følge av at sentrale personer i Happy Homes allerede har god erfaring med selskapet. Avtalen vil bidra til å sikre et godt samarbeid som medlemmene i Happy Homes ville kunne dra god nytte av, skriver Cordel i en pressemelding.

– Med valg av Cordel som samarbeidspartner styrker vi verktøykassen til våre forhandlere for å øke deres trygghet og profesjonalitet. Cordel skal bidra med å forenkle hverdagen slik at malermestrene våre kan bruke mer tid med fokus mot kundene, forteller kjedekoordinator Svein J. Nilssen i Happy Homes.

Økt lønnsomhet

Cordel Norge tilbyr tilpassede løsninger for malere og har i samarbeid med MLF tilpasset kalkulasjonsløsningen for bransjen. I Cordel finner du datagrunnlag med kalkulasjonspakker og nødvendige registre for rask og riktig kalkulasjon.

– Vi gleder oss til å samarbeide tettere med Happy Homes. I fellesskap har vi satt sammen en programvarepakke for medlemmene, og sammen skal vi sørge for å ha fokus på økt lønnsomhet i kalkulasjon og prosjektstyring, sier Jørgen Skårbrevik, Partner Manager i Cordel Norge.

5.–7. november deltok Cordel Norge på Happy Homes sin årlige messe i Trondheim. Der ble Cordel presentert for medlemmene til god respons fra oppmøtte deltakere.

Powered by Labrador CMS