EKSPANDERER: Daglig leder Patrik Olsson (f.v) og Per-Olov Jonsson i Målarkompaniet i Östersund blir nå en del av Håndverksgruppen.
EKSPANDERER: Daglig leder Patrik Olsson (f.v) og Per-Olov Jonsson i Målarkompaniet i Östersund blir nå en del av Håndverksgruppen.

Målarkompaniet går til Håndverksgruppen

Håndverksgruppen har nå inngått avtale om å innlemme Målarkompaniet i Östersund i sin virksomhet.

Publisert

Dette er første virksomhet for Håndverksgruppen i Östersund-området i Midt-Sverige.

– Vi ser fram til å bli en del av Håndverksgruppen, sier daglig leder Patrik Olsson i Målarkompaniet i Östersund, i en pressemelding.

Ekspansiv strategi

Fra før av har Håndverksgruppen bygd opp en sterk portefølje i Sverige med til sammen ti håndverksbedrifter, som samlet omsetter for over 700 millioner kroner i året.

– Vi har en ekspansiv strategi for Sverige, og vi har som mål å bli blant de ledende aktørene i det svenske markedet. Vi er svært fornøyde med å være en attraktiv partner for noen av Sveriges mest solide og velrenommerte håndverk-selskaper, sier konsernsjef Øyvind Emblem i Håndverksgruppen.

– Det er ekstra gledelig at vi nå får et fotfeste i Midt-Sverige gjennom Målarkompaniet i Östersund.

Jobbet for konkurrenter

Målarkompaniet i Östersund ble etablert i 2007 av Per-Olov Jonsson, Jonas Sköld og Patrik Olsson. De jobbet da i ledende roller for ulike konkurrerende virksomheter, inntil de valgte å hoppe av for å starte for seg selv.

– Motivasjonen den gang var at vi alle tre jobbet svært mye, så da gikk vi sammen og startet opp for oss selv. Det har vi lyktes godt med, sier Patrik Olsson.

Malervirksomheten i Östersund teller i dag 40 ansatte, og omsatte for over 32 millioner kroner i 2021. Selskapet er i dag blant de største i Östersund-området, med egen filial i Åre, som blir ledet av Jonas Sköld.

Kundene består i all hovedsak av ulike entreprenører, eiendomsselskaper, landsting og kommunale virksomheter, i tillegg til privatmarkedet.

Nå blir selskapet en del av Håndverksgruppen.

– Håndverksgruppen er i gang med en storsatsing i Sverige, noe som er veldig spennende. Da vi ble kontaktet, satte vi oss ned og funderte over tilbudet, og alle tre eierne syntes det virket interessant. Vi ser fram til å bli en del av en større organisasjon, og vokse videre slik vi har gjort tidligere, sier Patrik Olsson.

Powered by Labrador CMS