SAMARBEIDER: Merete Nordli og Magne Skåningsrud i Mesteralliansen, sammen med Thorgrim Lukkassen, innkjøpssjef i Gjensidige Forsikring.
SAMARBEIDER: Merete Nordli og Magne Skåningsrud i Mesteralliansen, sammen med Thorgrim Lukkassen, innkjøpssjef i Gjensidige Forsikring.

Mesteralliansen inngår samarbeid med Gjensidige

Mesteralliansen har inngått avtale med Gjensidige Forsikring. – Det betyr mye for medlemmene våre. Skademarkedet er stort, sier Merete Nordli i Mesteralliansen.

Publisert

Avtalen innebærer at Mesteralliansens medlemmer skal utføre skadeoppdrag for Gjensidige forsikring.

Fornøyd med avtale

– Ikke minst med tanke på klimaforandringene vi opplever nå er dette et økende marked. Avtalen bidrar til forutsigbarhet med tanke på jobboppdrag for medlemmene våre, sier avtroppende daglig leder, Merete Nordli, i Mesteralliansen.

Hun har jobbet lenge med å få i stand avtalen.

– Jeg er veldig glad for å ha fått på plass denne avtalen for Mesteralliansen. Den vil gjøre det enklere å tiltrekke seg nye medlemmer.

Kundens problemløser

Ifølge innkjøpssjef i Gjensidige Forsikring, Thorgrim Lukkassen, skal Gjensidige Forsikring være kundens problemløser når en bygningsskade skjer.

– For å lykkes med det må vi ha et leverandørnettverk med kompetente fagmedarbeidere, og med en vilje og evne til å levere som forventet. Vi er derfor svært glade for at vi nå har inngått en rammeavtale med Mesteralliansen. Vi ser fram til et godt samarbeid til det beste for våre felles sluttkunder, sier Lukkassen.

Avtalen trer i kraft når Mesteralliansen er ferdig opplært, opplyser Lukkassen. Normal opplæringstid er 2–4 uker, og de hadde første opplæringsdag i forrige uke.

Powered by Labrador CMS