GULVENTREPRENØR: Daglig leder Martin Moretoft i gulventreprenøren BBM i Uppsala blir nå en del av Håndverksgruppen.
GULVENTREPRENØR: Daglig leder Martin Moretoft i gulventreprenøren BBM i Uppsala blir nå en del av Håndverksgruppen.

Øker porteføljen i Sverige

To nye selskaper innlemmes nå i Håndverksgruppen: Gulventreprenør BBM i Uppsala og malerfirmaet S2 Måleri i Göteborg.

Håndverksgruppen har startet 2022 med å få med tre svenske selskaper i konsernet. Tidlig i januar ble det klart at ett av Sveriges største gulvfirmaer, Metodgolv i Stockholm, blir en del av Håndverksgruppen – og nå er det klart at ytterligere to selskaper kommer inn.

– Vi har ambisiøse vekstplaner for Sverige, og er i rute med vår strategi om å bli en betydelig aktør i det svenske markedet. Vi er svært fornøyde med å være en attraktiv partner for noen av Sveriges ledende håndverk-selskaper, sier konsernsjef Øyvind Emblem i Håndverksgruppen i en pressemelding.

Emblem er ekstra glad for at BBM Uppsala og malerfirmaet S2 Måleri i Göteborg nå blir en del av den svenske satsingen.

– Vi styrker oss kraftig innen segmenter som gulv og maling, men også geografisk begynner vi å få en svært god tilstedeværelse i Sverige. Det blir spennende fremover, påpeker Emblem.

Gulventreprenør i Uppsala

Gulventreprenøren BBM Uppsala ble startet opp i 1994, og er ledende i regionen innen gulvlegging, avretting og flislegging. Selskapet har totalt 60 ansatte og en omsetning på om lag 80 millioner kroner. Siden 2017 har firmaet vært eid og drevet av Martin Moretoft og Mattias Jansson.

– Vi har klart å bygge opp en god virksomhet som kan ta del i større prosjekter. Kundene våre består av større boligentreprenører og rammeavtaler med kommuner og sykehus, sier daglig leder Martin Moretoft i BBM.

– Vi er glade for at Håndverksgruppen ble oppmerksomme på oss. Det var et naturlig steg videre å gå inn i Håndverksgruppen, slik at vi kan utvikle oss videre sammen med dyktige mennesker. Vi kommer til å fortsette å arbeide hardt i vårt lokalmarked, og ser fram til å samarbeide med de øvrige foretakene i Håndverksgruppen, sier Moretoft.

S2 Måleri i Göteborg

Malerfirmaet S2 Måleri i Göteborg ble etablert i 2005 da Stefan Stål og Jonas Svensson slo sammen sine to virksomheter til ett selskap. Nå teller selskapet 19 ansatte og har en omsetning på 44 millioner kroner.

INNLEMMES: Malerfirmaet S2 Måleri i Göteborg med Jonas Svensson (t.v.) og Stefan Stål i spissen, innlemmes i Håndverksgruppen.
INNLEMMES: Malerfirmaet S2 Måleri i Göteborg med Jonas Svensson (t.v.) og Stefan Stål i spissen, innlemmes i Håndverksgruppen.

Kundegruppen består i all hovedsak av rammeavtaler med kommuner og kommunale foretak, samt langsiktige avtaler med ulike eiendomsforvaltere i Göteborg-regionen.

– Det virket veldig spennende og forlokkende å bli en del av en større organisasjon gjennom Håndverksgruppen. Vi har jobbet hardt i mange år, og var i en prosess med å finne ut hva vi ville med selskapet. Da passet det veldig bra for oss å få mulighet til å delta i en større organisasjon, som har veldig store planer i Sverige. Vi ser fram til å styrke samarbeidet med de øvrige selskapene i gruppen, sier daglig leder og eier Jonas Svensson i S2 Måleri.

Hans kollega og medeier, Stefan Stål, har også troen på Håndverksgruppen.

– Dette blir en stor utfordring for oss. Vi kommer til å få flere samarbeidspartnere i regionen, slik at vi kan hjelpe hverandre. Jeg tror dette blir veldig bra fremover, sier Stål.

Powered by Labrador CMS